Dobro došli

Apartmani Darijana

Vrhpolje, malo mesto na obali reke Drine, idealno za one koji žele da se opuste u prirodnom okruženju. A ako tražite mesto za odmor pored reke, naši apartmani na obali reke Drine su pravo mesto za vas. Samo 50 metara od reke, naši apartmani nude savršenu kombinaciju mira i tišine, a opet su blizu dovoljno da uživate u svim što Drina ima da ponudi. Posetite nas i doživećete nezaboravno letovanje uz reku Drinu.

Ovo je zamisao i san jednog čoveka, koji je kao dete vreme provodio u selu kod babe i dede, uživajući u igranju i pešačenju kroz ove predivne predele naše Ljubovije. San koji je sanjao je da na svojoj dedovini sagradi nešto u čemu će uživati on, ali i svi oni koji dođu da mu budu gosti. Deo sna je ispunjen, drugi deo je da se i Vama koji budete boravili ovde, osećate kao da tu i pripadate.

Mnogo lepih trenutaka da ovde doživite, i da nam se uvek rado vratite.

Sadržaji

0
Apartmana
0
Ležaja
0
Bazen

oaza luksuza i relaksacije

Naši

apartmani

Svi oni koji ne žele da pripremaju hranu, već da samo uživaju, imaće priliku da telefonom poruče obroke koji će im biti dostavljeni. Dovoljno će biti da uveče poručite hranu, koju ćete sutradan imati na svom stolu. Plaćanje se vrši prilikom dostave, dostavljaču.

Imate

pitanje?

Pozovite nas

065 3169435

Adresa

Crkvinjska bb
Vrhpolje
15324 Ljubovija

Pišite nam

apartmanidarijana@gmail.com

    Učitavanje...